Iveco S-Way-lowdeckers voor Jan Tromp Transportgroep

‹ Terug naar overzicht

Jan Tromp Transportgroep gaat sinds kort met twee opvallende voertuigen de weg op. Eigenaar Jan Tromp nam twee Iveco’s S-Way in ontvangst, beide voorzien van een zuinige Cursor 11-motor met 460 pk. Bert Mingels, salesareamanager bij Iveco NLS: “We zijn trots dat we twee compleet uitgeruste lowdeckers hebben mogen leveren bij zo’n aansprekend transportbedrijf.”

Jan Tromp Transportgroep heeft bewust voor lowdeckers gekozen, omdat het zijn nieuwe trucks graag multifunctioneel wil inzetten. De trekkers zijn daarom voorzien van een handbediende, hydraulische GF-hefschotel, zodat de chauffeurs zowel hoge als lage trailers kunnen aankoppelen. Daarnaast beschikken de chauffeurs over premiumrijcomfort door een onder de cabine geïntegreerde standairco en standkachel, een lederen stuurwiel, een luchtgeveerde Hi-Comfort-chauffeursstoel en een drievoudig verstelbare bijrijdersstoel.

Iveco met opties

Daarnaast heeft Jan Tromp Transportgroep gekozen voor opties, zoals verwarmbare en verstelbare buitenspiegels, elektrohydraulische cabinekanteling, opklapbare zijskirts in cabinekleur en een degelijke omvormer voor het gebruik van een koelkast, laptop en koffiezetapparaat. Bovendien zijn de S-Way’s voorzien van ledkoplampen. 

Jan Tromp Transportgroep

Het Eindhovense Jan Tromp Transportgroep is gespecialiseerd in speciaaltransporten, geconditioneerd transport en direct transport voor alle soorten zendingen over de weg in heel Europa. Alle vrachtwagens, waaronder de Iveco’s S-Way, zijn uitgerust met luchtvering, zodat de chauffeurs ook trillinggevoelige apparatuur en andere kwetsbare zendingen kunnen vervoeren. Als betrouwbare dienstverlener/partner wil het bedrijf dagelijks zoeken naar de beste oplossing voor ieder vervoersprobleem.