Mercedes-Benz certificeert jong-gebruikte bestelwagens

‹ Terug naar overzicht

Een jong-gebruikte bestelwagen die net zo betrouwbaar is als een nieuwe, krijgt van Mercedes-Benz in heel Europa het Certified-label. Bestelwagens van Mercedes-Benz die het stempel Certified verdienen, hebben een strenge controle ondergaan op 65 essentiële punten.

Zo wordt de auto geleverd met standaard APK, tot wel vierentwintig maanden garantie en minimaal twaalf maanden MobiloVan-pechhulp, ook in het buitenland. Daarbij heeft het voertuig de eerste zes maanden of 10.000 kilometer geen onderhoud nodig. Ook zijn er onderhoudsproducten via het ServiceCare-programma beschikbaar en kan er gebruik worden gemaakt van de Mercedes-Benz Van ProCenters.

Mercedes-Benz wagens binnen 24 uur beschikbaar

De Certified-bestelwagens die Mercedes-Benz op voorraad heeft, zijn binnen vierentwintig uur beschikbaar voor een proefrit. Inruil is mogelijk en ook zijn er legio financieringsmogelijkheden. Kopers kunnen voor dat laatste – en ook voor leasing en verzekeringen – terecht bij Mercedes-Benz Financial Services. Tot en met 30 september 2018 geldt er een actietarief van 3,99% rente op alle Certified-bestelwagens die in combinatie met een serviceproduct worden aangeschaft (voorwaarden op de website).