Joh. van der Zand uit Waardenburg heeft een MAN TGX 18.460 met de grote XXL-cabine in gebruik genomen. De nieuwe bakwagen gaat exclusieve auto’s vervoeren voor importeurs, dealers en de meer welgestelde medeburger. "/>

MAN TGX 460 met exclusieve inzet

‹ Terug naar overzicht

Joh. van der Zand uit Waardenburg heeft een MAN TGX 18.460 met de grote XXL-cabine in gebruik genomen. De nieuwe bakwagen gaat exclusieve auto’s vervoeren voor importeurs, dealers en de meer welgestelde medeburger.

Joh. van der Zand is vooral bekend door zijn bergingsactiviteiten. Vanuit heel Europa kan dit bedrijf gestrande bedrijfsvoertuigen repatriëren en daarmee heeft Van der Zand flink naam gemaakt. Daarnaast staat het bedrijf bekend om zijn alarmcentrale voor ongepland stilgevallen trucks.

Vervoer van exclusieve auto’s

Een derde activiteit betreft het vervoer van exclusieve auto’s. Daarvoor schafte het bedrijf deze MAN TGX aan met een opbouw waarin een tweede laadvloer is aangebracht. Op het moment van aflevering van de MAN was de bijbehorende aanhanger nog niet gereed. Zodra dat het geval is, kunnen er vier auto’s per rit mee en wordt de inzet nog efficiënter.