Distributie van bloemen en planten betekent rijden tussen kwekers, veilingen en afnemers. Dat vereist een strakke planning en betrouwbare trucks. Chauffeurs stappen veelvuldig in en uit. Een makkelijke instap wordt dan ook gewaardeerd. Voor Hogenboom Transport in Roelofarendsveen is de gemakkelijke instap dan ook een reden om voor de nieuwe DAF CF te kiezen. "/>

Hogenboom Transport kiest voor DAF CF

‹ Terug naar overzicht

Distributie van bloemen en planten betekent rijden tussen kwekers, veilingen en afnemers. Dat vereist een strakke planning en betrouwbare trucks. Chauffeurs stappen veelvuldig in en uit. Een makkelijke instap wordt dan ook gewaardeerd. Voor Hogenboom Transport in Roelofarendsveen is de gemakkelijke instap dan ook een reden om voor de nieuwe DAF CF te kiezen.

Andere factoren zijn het fijne rijgedrag, de probleemloze regeneratie van de uitlaatgasreiniging en de goed geregelde service bij DAF. Daarom zijn in de afgelopen maanden acht nieuwe DAF’s CF ingezet, stuk voor stuk geleverd door dealer Blom-DSW.

Camera’s en verstralers

Omwille van schadebeperking heeft Hogenboom de nieuwe DAF-trucks laten voorzien van camerasystemen en goede verlichting met verstralers. De chauffeurs hebben dan goed licht als ze vroeg in de ochtend in het donker over vaak smalle wegen op weg zijn naar de kwekers. 

DAF CF-bakwagen en -trekker

Onlangs zijn de laatste drie van de order van acht afgeleverd. Het betreft twee keer een DAF CF 320 FA-bakwagen en een CF 410 FT 4×2-trekker. Hogenboom zal in de loop van de zomer nog een aantal oudere trucks vervangen voor nieuwe DAF-exemplaren.