truck, maar een compleet systeem. Stilstand is bij ons geen optie dus moet je voor 100 procent op je dealer kunnen vertrouwen.”"/>

DAS koerier koopt Scania’s

‹ Terug naar overzicht

DAS koerier in Veldhoven heeft recent vier nieuwe Scania’s gekocht. Directeur Jos Das koos behalve voor het merk, ook voor de dealer. “Je koopt tegenwoordig niet zozeer een truck, maar een compleet systeem. Stilstand is bij ons geen optie dus moet je voor 100 procent op je dealer kunnen vertrouwen.”

DAS koerierDas vervolgt: “Maar we kozen ook voor Scania omdat wij graag met het nieuwste rijden. Scania heeft op dit moment zowel het nieuwste model als de nieuwste techniek.” DAS koerier vervoert binnen de Benelux eigenlijk alles wat opdrachtgevers liever niet met een reguliere transporteur willen meegeven. “Deels gaat het daarbij om échte spoedzendingen, omdat er ergens in de logistieke keten van de opdrachtgever iets niet helemaal goed is gegaan”, aldus Das.

Nieuwe P-dagcabine

DAS koerier vervoert ook bijzondere apparatuur, hele dure machines of buitenmaatse lading voor de petrochemische industrie zoals buizen. “De keuze viel bij ons op drie bakwagens met de nieuwe P-dagcabine en de nieuwe 7 liter 250 pk-motor en één NGS G410-trekker met een slaapcabine voor het iets zwaardere werk.”