Truck of the Year’ in het Verenigd Koninkrijk. Bovendien ging de prijs ‘Manufacturer of the Year’ eveneens naar DAF Trucks. "/>

DAF LF ‘Truck of the Year 2019’ in Verenigd Koninkrijk

‹ Terug naar overzicht

De DAF LF is voor het derde opeenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘Truck of the Year’ in het Verenigd Koninkrijk. Bovendien ging de prijs ‘Manufacturer of the Year’ eveneens naar DAF Trucks. 

Beide awards werden toegekend op basis van een stemming onder lezers van het Commercial Fleet magazine, bestaande uit onder meer professionals uit de Britse transportsector. De prijs maakt deel uit van de jaarlijkse Commercial Fleet Awards.

DAF LF ook in 2017 en 2018

Ook in 2017 en 2018 werd de Truck of the Year award toegekend aan de lichte DAF-bakwagen, terwijl diezelfde range van DAF in 2016 al werd uitgeroepen tot ‘Urban Delivery Truck’. 

Ongekend populair

Ondanks de zware concurrentie, is de lichte DAF-bakwagen in het Verenigd Koninkrijk ongekend populair. Niet alleen vanwege zijn veelzijdigheid, brede inzetbaarheid en betrouwbaarheid, maar ook omdat de aftersales van DAF door de eigenaren en wagenparkbeheerders wordt geroemd.