Transport Compleet 2020 blijft in de planning staan

‹ Terug naar overzicht

Vooralsnog gaat de beurs Transport Compleet in Hardenberg door. Het evenement wordt gehouden op 1, 2 en 3 december met inachtneming van de geldende coronavoorschriften.

De Evenementenhal Hardenberg wordt door de autoriteiten gezien als een zogeheten doorstroomlocatie. Hierdoor geldt er volgens de organisator geen maximale groepsgrootte en heeft hij groen licht gekregen om de activiteiten door te laten gaan. Dat geldt zelfs na de aangescherpte eisen van 13 oktober. 

Informatie Transport Compleet

De beurs in Hardenberg stond oorspronkelijk gepland voor eind maart 2020. Vanwege de uitbraak van het coronavirus ging Nederland destijds in een intelligente lockdown. Daardoor moet de beursorganisatie op zoek naar een nieuwe datum. Zoals het er nu voorstaat, wordt Transport Compleet daadwerkelijk in december gehouden. Maar tegen die tijd kunnen er andere beslissingen zijn genomen. Kijk daarom voor alle zekerheid voor vertrek nog even op de site van Transport Compleet.

Mega Trucks Festival gaat niet door

De organisator van het Mega Trucks Festival laat weten dat hij in overleg met de standhouders en de directie van de Brabanthallen heeft besloten het evenement dat gepland stond voor 12 en 13 december 2020 niet door te laten gaan. De eerstvolgende editie staat nu gepland voor 11 en 12 december 2021.

Nieuwe datum Technische Kontakt Dagen 

Ook de Technische Kontakt Dagen (TKD) zijn dit jaar getroffen door de beperkingen die vanwege het coronavirus zijn opgelegd. Inmiddels hebben de organisatoren deze dagen een nieuw plekje in de agenda gegeven. Het is nu de bedoeling deze grote demonstratiebeurs voor grondverzet- en sloopmaterieel te houden van 31 mei tot en met 2 juni 2021. De locatie blijft de Nobelhorst in Almere.