‘Implementatie van innovatie geen woorden maar daden’. Dat is het thema van het Topsector Logistiek congres 2019, dat op 16 april wordt gehouden in de Rotterdamse Kuip."/>

Topsector Logistiek congres: 'Geen woorden maar daden’

‹ Terug naar overzicht

‘Implementatie van innovatie geen woorden maar daden’. Dat is het thema van het Topsector Logistiek congres 2019, dat op 16 april wordt gehouden in de Rotterdamse Kuip.

De logistieke sector is volop in beweging. Het het komend jaar zijn er een aantal belangrijke ecomomische en maatschappelijk uitdagingen, zoals de brexit en het Klimaatakkoord. Om als sector de concurrentiekracht op een duurzame manier te behouden en versterken, zijn innovaties nodig. Vandaar de keuze voor het thema ‘Implementatie van innovatie geen woorden maar daden’. Stadion Feyenoord lijkt de aangewezen plek om deze missie tot uiting te brengen.

Topsector Logistiek congres

Topsector Logistiek organiseert het congres in samenwerking met TKI Dinalog, Connekt, evofenedex, TLN, TNO, NWO en NDL. Het programma start met een lunch vanaf 11.30 uur en wordt gevolgd door het plenaire programma met onder anderen minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat.

Experienceplein

De middag vult zich verder met sprekers en interactieve break-outsessies over bijvoorbeeld data delen, artificial intelligence, terugdringen van CO2 en ketenregie en samenwerking. Naast een update van de ontwikkelingen in de sector, vertellen ondernemers op welke manier zij innovaties doorvoeren en met welke uitdagingen ze te maken hebben. Op het Experienceplein kan kennis worden gemaakt met innovaties in de sector die al toepasbaar zijn. De dag wordt om 17.00 uur afgesloten met een netwerkborrel voor de ruim 1.000 logistiek professionals.

Aanmelden Topsector Logistiek congres

Aanmelden voor het Topsector Logistiek congres? Klik HIER.

Lees ook al het andere nieuws over wat in onze branche speelt.