TLN Awards voor Marco Post en Den Hartogh Logistics

‹ Terug naar overzicht

Marco Post van Post-Kogeko heeft de JongTLN Award gewonnen. Den Hartogh Logistics legde beslag op de TLN Innovation Award.

Beide prijzen werden zaterdag 10 november uitgereikt tijdens het congres TLN Live 2018 door minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterbeheer).

JongTLN Award

De JongTLN Award is bedoeld voor talenten die zich durven te onderscheiden en verder durven te kijken dan anderen. Marcus Post is de commercieel eindverantwoordelijke van Post-Kogeko en als beoogd opvolger steeds meer het gezicht van het bedrijf. Na een aantal moeilijke jaren heeft Post-Kogeko de wind weer in de zeilen. ‘Marcus zet het bedrijf met lef, kennis en passie in de schijnwerpers. Hij beschikt over een strategische visie op de uitdagende transportmarkt en concrete kansen voor Post-Kogeko. Marcus werkt samen met collega-transporteurs aan de voorbereidingen op de komende brexit en ziet ook kansen in relatie tot de binnenvaart. Hij heeft laten zien oog te hebben voor de logistieke sector en de belangen van de BV Nederland’, aldus het juryrapport.

TLN Innovation Award

De TLN Innovation Award werd dit jaar voor het eerst uitgereikt en ging naar Den Hartogh Logistics voor de ontwikkeling en invoering van Cluster Service Rotterdam. ‘De innovatie is een voorbeeld van een transformatie van een vervoerder naar een logistieke ketenregisseur’, meldt het juryrapport. ‘Kernelementen zijn de vroegtijdige investering in geavanceerde IT-oplossingen, forse investering in opleiding van het eigen personeel, aantrekken van talent van de beste logistieke opleidingen, en samenwerking met meerdere universiteiten in Nederland. Den Hartogh Logistics krijgt de prijs voor een bijzondere, impactvolle, milieuvriendelijke en kosteneffectieve innovatie.’

Bekijk hier de video’s die TLN maakte van beide prijswinnaars: