distributiecentra in de Verenigde Staten. De logistiek dienstverlener en wereldwijde expressvervoerder helpt zijn magazijnen voor e-commerce in Noord-Amerika met kunstmatige intelligentie, zelfrijdende voertuigen en product-picking robots om te helpen met de sterke toename van de vraag naar e-commerce."/>

Robotisering: ontwikkeling die eraan komt

‹ Terug naar overzicht

DHL pompt miljoenen in robotisering in distributiecentra in de Verenigde Staten. De logistiek dienstverlener en wereldwijde expressvervoerder helpt zijn magazijnen voor e-commerce in Noord-Amerika met kunstmatige intelligentie, zelfrijdende voertuigen en product-picking robots om te helpen met de sterke toename van de vraag naar e-commerce.

RobotiseringOok in Nederland loopt DHL voorop in deze ontwikkeling. Hoe staat het met de robotisering in de Nederlandse logistiek? Kan robotisering een oplossing bieden voor het personeelstekort in de magazijnen? Wat hebben producenten logistiek dienstverleners te bieden? Het eerste nummer van Transport & Logistiek in 2019 besteedt aandacht aan robotisering in de logistiek.

Persberichten over wetenswaardigheden kunnen worden gemaild aan redactie.tenl@bdu.nl.