MSTS nu ook EETS-aanbieder

‹ Terug naar overzicht

De MSTS Tolls-divisie van MSTS is geregistreerd als EETS-aanbieder en biedt nu een Europese dienst voor elektronische tolheffing: European Electronic Toll Service. MSTS is de eerste FinTech-onderneming en de zevende goedgekeurde aanbieder van EETS sinds de oprichting in 2012.

Het bedrijf gaat aanpasbare hardware- en softwareoplossingen leveren aan transportbedrijven in heel Europa en een in eigen beheer ontwikkeld EETS-tolkastje uitgeven.

Eenvoudig beheer

MSTS Tolls beheert tolkaarten en garandeert betalingen en contracten met meer dan twintig Europese tolwegexploitanten, zodat bedrijven zich kunnen richten op hun kernactivititeit: vervoer. Met de EETS-compliante tolkastjes van MSTS met backend-betalingsverwerking kunnen vervoersbedrijven de betalingen eenvoudig beheren via een gebruikersvriendelijk, in eigen beheer ontworpen klantenportaal met mobiele functionaliteit. MSTS zal de oplossing ook als white label aanbieden aan partners.

In diverse toldomeinen

“Met onze EETS-oplossing bieden we aan vervoerbedrijven en onze partners een klantgerichte en innovatieve benadering aan, waarbij de technologie vooropstaat”, aldus Inez Berkhof vice president EMEA bij MSTS.

EETS wordt momenteel in diverse toldomeinen gebruikt: Oostenrijk, België, Frankrijk, Italië, Portugal, de A4 in Polen, Hongarije en Spanje. In de toekomst zal dit over heel Europa worden uitgebreid.