Job Sonke Logistiek Manager van het Jaar

‹ Terug naar overzicht

Job Sonke heeft de titel Logistiek Manager het Jaar in de wacht gesleept. Tijdens de veertiende editie van de verkiezing liet de Manager European Distribution Center van Hollister kanshebbers Erik van Wunnik en Gerhard Kolk achter zich. De award voor Jong Logistiek Talent ging naar Nick Vreeswijk van Fietskoeriers.nl.

Sonke werkt als logistiek manager in het Europese distributiecentrum van Hollister Inc, Amerikaans producent van medische hulpmiddelen. In 2007 kreeg hij de opdracht om de Europese distributieactiviteiten van Hollister te centraliseren in West-Brabant. In 2016 volgde de ambitieuze verhuizing naar een grotere locatie. Binnen een jaar verhuisden alle werknemers, het materieel en de producten naar een nieuw pand van 30.000 m2 in Oud Gastel.

Nick Vreeswijk is Jong Logistiek Talent

Nick Vreeswijk, operationeel directeur bij Fietskoeriers.nl, werd verkozen tot Jong Logistiek Talent. In zijn rol maakte Vreeswijk van Fietskoeriers.nl een landelijk opererend platform, dat met ruim zeshonderd fietskoeriers in 33 steden fietst.