Finalisten Logistiek Manager van het Jaar bekend

‹ Terug naar overzicht

De kanshebbers voor de titel Logistiek Manager van het Jaar en Jong Logistiek Talent zijn bekend. Op 28 maart bepaalt de vijfkoppige jury wie er met de titel naar huis gaat.

De drie finalisten voor de titel Logistiek Manager van het Jaar zijn Gerhard Kolk (director Operations bij Koopman Autotransport), Job Sonke (manager European Distribution Center bij Hollister) en Erik van Wunnik (director Product Development bij DSV). “De drie finalisten staken met kop en schouders uit boven de andere kandidaten in termen van het oppakken van hedendaagse uitdagingen zoals digitalisering van de supply chain of de ‘human factor’”, licht juryvoorzitter Sander de de Leeuw (VU Amsterdam) toe.

Bij verkiezing Jong Logistiek Talent kwam de jury op basis van de inzendingen tot de volgende finalisten: Marijn Slabbekoorn (program manager GoGreen Europe bij DHL Express), Joris Teurlings (sitemanager bij Ceva) en Nick Vreeswijk (operationeel directeur bij Fietskoeriers.nl).

Finaledag

Op 28 maart betreden alle kandidaten het podium tijdens het kennis- en netwerkevent LMVHJ in de Jaarbeurs, Utrecht. Tijdens hun prestentatie krijgen ze de kans om zowel de jury als het publiek te overtuigen van hun kwaliteiten als logistiek manager en logistiek talent. De jury bepaalt uiteindelijk wie de Logistiek Manager van het Jaar wordt. Voor de talenten geldt dat de eventbezoekers medebepalend zijn voor de keuze van de winnaar. De publieksstemmen en het juryoordeel vormen samen de einduitslag.

Logistiek manager 4.0

Het thema van deze verkiezing luidt ‘Logistiek Manager 4.0 – Ben jij voorbereid op je nieuwe rol?’. Technologie zet de wereld van de logistiek manager volledig op zijn kop. Wat is de rol van de mens nog in de logistiek van de toekomst? Deze ontwikkelingen hebben ingrijpende invloed op de inhoud van de functie van logistiek manager. Welke kennis is nodig, welke vaardigheden moet de logistiek manager 4.0 bezitten? Het dagprogramma op 28 maart staat volledig in het teken van dit thema.

Meer informatie

Meer informatie over de verkiezing van Logistiek Manager van het Jaar, het event en het kennisprogramma, is te vinden op www.lmvhj.nl.