500.000ste Garantiecertificaat van Erkende Verhuizers

‹ Terug naar overzicht

De Organisatie voor Erkende Verhuizers, verzekeringsmakelaar Boelaars & Lambert en Groenbalans hebben het 500.000ste Garantiecertificaat uitgereikt.

Dit betekent volgens de betrokken partijen dat, sinds de introductie van het Garantiecertificaat in 2006, al 500.000 huishoudens zonder kopzorgen zijn verhuisd. 

Gebak en een cheque

Het verhuizende echtpaar kreeg behalve de Mondial Friesland Verhuizingen-verhuisploeg ook een delegatie van de Organisatie Erkende Verhuizers, Boelaars & Lambert, Groenbalans en Mondial Friesland Verhuizingen over de vloer. Zij hadden gebak en een cheque bij zich ter waarde van het volledige bedrag van de verhuizing.

Erkende Verhuizers 500.000ste Garantiecertificaat‘Garantiecertifcaat al jaren succesvol’

Namens Boelaars & Lambert sprak Danny Monjé de volgende lovende woorden: “We zijn erg verheugd dat inmiddels 500.000 huishoudens met een maximale bescherming van het Garantiecertificaat door Erkende Verhuizers zijn verhuisd. Het Garantiecertificaat is al jarenlang succesvol in de praktijk.”
Oscar Renken, bestuurder van de Organisatie voor Erkende Verhuizers sluit zich hierbij aan: “Wij weten als geen ander dat verhuizen erg stressvol kan zijn. We zijn trots dat door deze samenwerking al 500.000 huishoudens met een gerust gevoel zijn verhuisd.”

CO2-neutraal verhuizen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij alle partijen hoog in het vaandel. Het Garantiecertificaat biedt daarom, dankzij de samenwerking met Peter Bleeker van Groenbalans, de garantie dat de CO2-uitstoot van de verhuizing elders wordt gecompenseerd. Dit gebeurt door te investeren in een Gold Standard-project in Rwanda: de distributie van efficiënte kookpotten (cookstoves) aan zo veel mogelijk huishoudens.