bedrijfswagen is volgens Opel “geen klus te groot”."/>

'Opel Movano geschikt voor elke klus'

‹ Terug naar overzicht

Opel levert sinds afgelopen zomer zijn derde generatie Movano en de importeur zet deze grote bestelauto nadrukkelijk in het zonnetje. Voor deze bedrijfswagen is volgens Opel “geen klus te groot”.

Handig is zijn grote maximale toelaatbare totaal gewicht van 4,5 ton. Daarvoor is dan wel een C1-rijbewijs nodig. Wie onder de 3,5 ton blijft, kan de Movano met een B-rijbewijs besturen en dat spaart de kostbare verwerving van een grootrijbewijs uit. 

Opel Movano ‘connected’

De Movano is onder meer voorzien van de veiligheidssystemen Side-Wind Assist, Lane Departure Warning, Blind Spot Warning en een Rear Vision-camerasysteem. En zoals het een moderne bestelauto betaamt, is de Movano altijd ‘connected’.

Maximaal laadvolume van 22 m3

De gesloten bedrijfswagen is beschikbaar in vier lengte- en drie hoogtevarianten, met een maximaal laadvolume van 22 m3. De dieselmotor met BiTurbo-techniek drijft in de lichtere varianten de voorwielen aan; de zwaarste variant heeft dubbellucht op de aangedreven achterwielen. De motorvermogens lopen uiteen van 96 kW (131 pk) tot 132 kW (180 pk). De Movano is uiteraard verkrijgbaar als bestelwagen, maar ook als chassis-cabine met kipper, open laadbak of gesloten laadbak.