Spaansen Groep kiest voor Logi-App

‹ Terug naar overzicht

De Spaansen Groep uit Winkel heeft gekozen voor de boordcomputerapp van Logi-App uit Ridderkerk. De Logi-App is een belangrijk onderdeel van een omvangrijk automatiseringstraject waarin alle voertuigen proactief zullen worden aangestuurd.

SpaansenSpaansen is actief op meerdere gebieden, zoals grondstoffenwinning en vervoer, productie en transport van betonnen prefabbouwsystemen, handel en transport van tuin- en bestratingsartikelen. Ze beschikt over eigen binnenvaart- en zeeschepen, meerdere loswallen, een grindzeverij, een betonfabriek in Harlingen en diverse vestigingen met tuin en bestratingsmaterialen. Het vervoer over de weg, voor de eigen organisatie en daarnaast ook voor derden, vindt plaats met een vloot van meer dan honderd voertuigen.

‘Logi-App heeft zich bewezen’

Om de effectieve inzet van alle voertuigen te verhogen is een ICT-project gestart. Alle systemen worden zo ingericht dat in een dynamisch samenspel van ordermanagement, transportplanning en voertuiginformatie het mogelijk wordt snel op verstoringen en aanvragen in te spelen. Om dit te realiseren is voor Spaansen een flexibel boordcomputersysteem op alle voertuigen een absolute noodzaak. Het systeem moet in staat zijn alle activiteiten van Spaansen te ondersteunen. De Logi-App heeft zich volgens het bedrijf bewezen door zijn flexibiliteit en betrouwbaarheid op een laagdrempelig platform.

Functionaliteit app wordt verdiept

De Logi-App is al enige tijd actief op alle voertuigen van de Spaansen en de komende tijd zal de functionaliteit van de app steeds verder worden verdiept. Naast integratie van de planning maakt Spaansen ook gebruik van andere functies van de Logi-App zoals urenregistratie, downloaden van tachograafgegevens en rijstijlanalyse.

Het laatste nieuws omtrent trucks, materiaal en alles in de transport branche lees je bij Transport & Logistiek.