bedrijfs- en personenwagens bij 77 stations in Oostenrijk van het bedrijf A1. Hiermee groeit het servicenetwerk van DKV in Oostenrijk tot 1.411 stations."/>

DKV breidt servicenetwerk in Oostenrijk uit

‹ Terug naar overzicht

DKV Euro Service breidt zijn servicenetwerk uit in Oostenrijk, waardoor klanten van DKV hun DKV Card nu ook kunnen gebruiken voor het tanken van brandstof en het wassen van bedrijfs- en personenwagens bij 77 stations in Oostenrijk van het bedrijf A1. Hiermee groeit het servicenetwerk van DKV in Oostenrijk tot 1.411 stations.

DKVA1 is operationeel in de provincies Steiermark, Kärnten, Burgenland en Ober- en Niederösterreich. Uiteraard kunnen alle A1-stations gevonden worden in de DKV App voor iOS-, Window- en Android-smartphones en -tablets, die chauffeurs ondersteunt bij het zoeken naar tank- en servicestations waar DKV wordt geaccepteerd. Ook zijn de stations toegevoegd aan de gratis routeplanner DKV Maps.

A1-tankstations

“We hadden al een omvangrijk servicenetwerk in Oostenrijk, maar door de uitbreiding met de A1-stations bieden we onze klanten nu toegang tot meer dan de helft van alle tankstations in Oostenrijk”, zegt Gertjan Breij, managing director bij DKV Euro Service Benelux. “De A1-stations zien er uitstekend uit, zijn voorzien van de modernste technieken en bieden bovendien kwaliteitsbrandstof tegen aantrekkelijke prijzen.”