Direct online boeken bij Coyote Logistics

‹ Terug naar overzicht

Coyote Logistics voegt nieuwe functies toe aan haar online vrachtplatform. Met nieuwe functies kunnen Europese verladers en vervoerders onder meer ladingen direct online boeken.

De Europese markt voor wegtransport wordt steeds drukker en complexer. In antwoord daarop versterkt Coyote Logistics haar online vrachtplatform met oplossingen die het bedrijven makkelijker maakt toegang te krijgen tot haar marktplaats van vraag en aanbod. De nieuwe functie voor het online boeken van ladingen, die inmiddels beschikbaar is voor de ruim 7.500 Europese vervoerders in het groeiende netwerk van Coyote, is een grote stap voorwaarts. Coyote stelt bedrijven van elke omvang in staat om een lading snel en soepel op de bestemming te krijgen en te volgen door middel van real-time tracking. Met haar digitale vrachtplatform biedt Coyote verladers bovendien toegang tot een groot en betrouwbaar netwerk van vervoerders in alle Europese regio’s, waarbij met de
inzet van data intelligence oplossingen op maat kunnen worden gecreëerd. Voor vervoerders biedt Coyote een platform waar ze eenvoudig ladingen kunnen vinden en boeken, en ook snel betaald krijgen.