op zoek naar chauffeurs en ander logistiek personeel”, aldus directieleden Jeroen Voswinkel en Jorien Wesseling."/>

Arbeidsintermediair Talent4Service breidt uit naar Vervoer & Logistiek

‹ Terug naar overzicht

Arbeidsintermediair Talent4Service breidt zijn dienstverlening uit naar de sector Vervoer & Logistiek. “In deze sector is behoefte aan instroom van medewerkers maar ook aan opleiding en begeleiding. Organisaties in deze sector zijn continu op zoek naar chauffeurs en ander logistiek personeel”, aldus directieleden Jeroen Voswinkel en Jorien Wesseling.

Tijdens de coronacrisis is er veel energie gestoken om monteurs die werkten onder de vlag van Talent4Service tijdelijk aan het werk te houden. Dit is gelukt en een aantal mocht starten als pakketbezorger bij PostNL. Nu gaat PostNL een structurele samenwerking aan met Talent4Service. De post- en pakketbezorger ziet de samenwerking als een mooie stap om zijn imago te verbeteren als een sociaal en maatschappelijk bedrijf.

Arbeidsintermediair helpt zijinstromers

Deze ontwikkeling staat aan de basis van de stap die Talent4Service nu maakt naar de sector Vervoer & Logistiek. “Er zitten nu veel mensen thuis die op zoek zijn naar een baan en die ook graag willen en kunnen werken in de sector Vervoer & Logistiek”, vertelt Jeroen Voswinkel, operationeel directeur bij Talent4Service. “Wij helpen zijinstromers aan een echte baan bij onze opdrachtgevers. Met iets meer aandacht en waar noodzakelijk een opleiding, zorgen we ervoor dat zijinstromers de gouden medewerkers worden van de toekomst.”

Dit succes moet bereikt worden door de manier waarop Talent4Service te werk gaat, aldus commercieel directeur Jorien Wesseling. “Met meer aandacht voor de mens in de opleiding en de begeleiding door de mentoren op de werkplek hebben wij een nieuwe weg gevonden in de veranderende arbeidsmarkt.”

Over Talent4Service

Talent4Service is een arbeidsintermediair die werkzoekenden begeleidt naar duurzame banen in de sectoren Techniek en Vervoer & Logistiek. Het bedrijf werft en selecteert, en houdt zich ook bezig met opleiden, begeleiden en coachen.